Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Vági Horgász Egyesület
Cím: 9327 Vág, Templom u. 8.Web: http://www.vag.hu/
Telefon: 06/20-265-1667

Bevezető

Napi jegy váltható hétfőtől péntekig a Vági Polgármesteri Hivatalban 08.30-tól 12.00 h-ig. Érdeklődni06/96-533-008 telefonszámon lehet.

Bemutatkozás

A Vági Horgász Egyesület 1991-ben alakult. A Rába régi holtágának megtisztítását kellett elvégezni ahhoz, hogy a Horgász Egyesület létre tudjon jönni.Ebből a nem kis munkából, szinte a falu apraja- nagyja kivette a részét. (fa és cserje mentesítés) Az egyesület alapítását követően, a tagság létszáma 50-60 fő volt. A mai létszám szinte a felére csökkent, összetételét tekintve, minden korosztály képviselteti magát.

Vízterülete: a Vág Holt- Rába ág vízterülete A tó nagysága: 1,2 hektár Átlag mélysége: 1,8 m A tó vízében keszegek, kárászok, süllők, többségében pontyok találják meg élőhelyüket. Az egyesület vezetősége és tagsága összefogva, idáig szinte minden évben, a minél jobb halfogás reményében, a lehetőségeiket kihasználva tudott halat telepíteni. A közösség elért eredményei nagyban a támogatók nagyvonalú felajánlásainak is köszönhető. A halfogási lehetőség általában minden év március1.-től a következő haltelepítésig, kb. novemberig tart. Az egyesület jó hangulatú halfogó versenyekkel szokta színesebbé tenni a horgászati évet. A horgászat idilli környezetben történik, a parton zöld növényzet, madárcsicsergés várja a halat fogó és pihenni vágyó horgászokat. Kis közösségünk szívélyes vendégszeretetével várja a pihenni, kikapcsolódni és horgászni vágyókat. Reméljük ez a kis ismertető kedvet csinál Önnek / Önöknek ahhoz, hogy meglátogassák kis közösségünket, sok élménnyel, főleg horgászélménnyel gazdagodjanak. Vági Horgász Egyesület Vezetősége

Keresőszavak

horgászat, horgászturizmus, horgász egyesület


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink